Overveje et besøg til Wine Country

Et besøg i vin land er en afslappende, underholdende oplevelse at voksne er sikker på at nyde. Du vil ikke kun sætte pris på køretur gennem de grønne, bølgende bakker i disse områder, men du får mulighed for at se, hvordan forskellige steder fungerer. Hvor der er en vingård, der er mange. Besøg så mange som du kan, for at lære om deres unikke features og de forskellige metoder til at bringe produkter på markedet.

Vin land vinmarker vil tilbyde regelmæssige ture i deres faciliteter og grunde. Du vil få en chance for at se, hvordan de vokser deres produkt, proces det, og i sidste ende give det til dig, forbrugeren. Du kan se de afgrøder, de dyrker at producere deres produkt og lære, hvad der gør frugten klar til høst. Du vil sikkert høre om hvad der sker med frugt, når det er høstet og gjort klar til aftapning. Du kan endda lære om deres emballage proces, og hvem de har som store kunder.

Ud over en rundvisning, kan du have mulighed for at deltage i dele af produktionsprocessen eller endda udforske dele af campus på egen hånd. Du kan nyde at trykke et par druer eller anvender en maskine, der fylder flaskerne. Tjek deres kalender over begivenheder til særlige aktiviteter, du kan nyde under din tid i området.

Hvis du har en større gruppe af mennesker, vil du ønsker at foretage en reservation, så vingården kan rumme holde din gruppe sammen.

Kanonn – 2011

I en smagning rum, vil du få mulighed for at prøve nogle af deres fremhævede produkter. Dette valg ofte skifter med sæsonen, og der er normalt et gebyr, der dækker smage en række forskellige årgange. Som en ekstra oplevelse, mange virksomheder tilbyder snacks eller madservice. Hvis du er med en gruppe, kan det være muligt at arrangere på forhånd for fødevarer.

De fleste virksomheder vil også have en række ikke-drikkelige produkter fås i en gave butik. Pakkede gave kurve, glas og service, spisestue tilbehør, fødevarer, og gavekort kan være til rådighed.

Fordi du er i vin land, vil der være mange uafhængige butikker og restauranter i lokalområdet, der vil vise produkter fra forskellige vingårde. Hvis du ikke har tid til at shoppe på hver enkelt individuelt, kigge efter disse butikker i de omkringliggende downtown områder.

Besøger vin land giver dig mulighed for at nyde det bedste fra begge verdener. Du udendørs walking gennem vinmarker og afgrøder. Inside, nyder du lokalt fremstillet vin og andre fødevarer. Hvad enten med en stor gruppe, eller bare din betydelige andre, får mest ud af dine erfaringer ved at nyde alt det vin land har at byde på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *