Så du ønsker at have en naturforsker vejledning?

Som en dedikeret dyreliv frihed, vores naturforsker tour guide er klar: at fungere som en ambassadør for naturen og menneskelige besøgende. Førende ture i ørkenen, selv i ødemarken i Australien og det omkringliggende hav Azorerne, kræver det et dybt kendskab til placering og dets historie, samt de færdigheder til at kommunikere til en gruppe af viden. For naturelskere, til folk, der alsoenjoy arbejder blive en professionel naturalist guide er en glimrende måde at nyde udendørs, mens sprede denne lidenskab til andre.

Den rolle, som en naturalist vejledning

Generelt, en videnskabsmand ekspert i naturvidenskaben, som er forskning og undersøgelse af organisationen i deres eget miljø – og omfatter planter, dyr og svampe. Natural History af biologien forskellige i, at det primære fokus for observerende snarere end eksperimentelle metoder. En videnskabsmand kan specialisering i botanik, zoologi, entomologi, ornitologi eller økologi, men forskerne vil have én ting til fælles: de brænder for den naturlige verden.

joiseyshowaa – 2007

En god naturalist turistguider til at kommunikere effektivt, og for at sprede denne passion til medlemmer af en gruppe tur til dyrelivet. Disse omfatter kulturelle og økologiske effektive ambassadører et sted (og levested) og eksterne besøgende, ansvaret for at bedre at forstå den lokale flora og fauna for naturelskere bly.

 

Desuden spiller en vigtig rolle i at undervise ambassadører, naturalist guider er også ansvarlig for logistikken Som en gruppe ferie eller tur. Du kan ledsage gruppen og tour placering, arrangere daglige aktiviteter og transport, og bosætte spørgsmål eller problemer. Det er også muligt at rapportere det, efter alle de turistguider baseret på deres observationer og erfaringer med gruppen.

Virginia State Parks – 2011

Enhver, der ønsker at blive en naturalist tour guide med en universitetsgrad willhave en fordel – især hvis graden af ​​skovdriften, miljøvidenskab og vildtforvaltning. Du behøver dog ikke nødvendigvis at blive en naturalist guide bachelor-grad. DER uddannelsesprogrammer, der vil lære teknikker til at lede og fortolkning af den naturlige og kulturelle historie, og selv deres sprogkundskaber.

At have en stærk videnbase er vigtigt at have en naturforsker tour guide, som han eller hun bliver nødt til at være i stand til at identificere flora og fauna møder og sætte dem i forbindelse med kultur- og naturhistorie. Men bortset fra pause fest viden, skal føreren kunne videregive disse oplysninger klart og effektivt. De bør være engagement, men informativ, nacn men professionel. Naturalist guider kan forårsage den samme tour mange gange, så den entusiasme er en meget vigtig kvalitet. Selvom lokationen at stille det samme turné turné i april, i en konstant skiftende gruppe af besøgende holder tingene interessante.

At nyde en succesfuld karriere som naturalist tour guide, er det vigtigt at balancere det naturlige og videnskabelige viden, venlige og engagerende måde. Hvorvidt ruten er en canadisk baseret, eller til De Kanariske Øer sagkyndig vejledning til en wildlife ferie, forskellen er, at deltagerne oplevelse.

Marissa Ellis-Sne er en freelance skribent af natur. Hvis du leder efter en ferie, der fokuserer ledet af ledet af dyreliv naturalist tour guide, Nature Trek specialister i naturhistoriske og dyreliv ture rundt omkring i verden. Nature Trek bringer mere end 25 års erfaring i polære ekspeditioner og ture til andre spektakulære regioner på Jorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *