Spanien Praktiske tips til din bryllupsrejse

En bryllupsrejse i Spanien som ingen anden. Dette er mærkeligt, fordi det er et land i Europa har sin egen charme, der ofte tiltrækker par, de er involveret, eller allerede gift.

Din bryllupsrejse tur i Europa, i henhold til Spanien forførende og eksotiske omgivelser. Landets varierede terræn gør det unikt for alle andre nationer på kontinentet. Her finder du desserter, højlandet, klipper, sletter og bjerge, regnskov rødder, sneklædte bjerge og strande. Folk, der ønsker at se ruinerne og andre historiske seværdigheder, vil du ikke fortryde besøger. De vil også opleve en blanding af autentiske spanske køkken, natteliv og smukke strande her.

Philip Larson – 2008

Spanien honeymooners bør omfatte Madrid og Barcelona. De er kosmopolitisk, med vidunderlige seværdigheder og aktiviteter, ikke kun i private hjem, men til nászútra.Tervezi at tilbringe din bryllupsrejse ferie i Spanien? Der er masser af rejsetilbud Bravofly.hu.

Når du er i Barcelona, ​​du ønsker at få Barcelona-kortet. Dette er et rabatkort, der giver dig adgang til populære attraktioner til lave priser og nyde gratis offentlig transport til lufthavnen. Nogle seværdigheder du skal indeholde stien til Picasso Museum, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Figueres, La Sagrada Familia, katedralen og Montjuic Tibidado og bjergene.

Visit St. Pete/Clearwater – 2010

Madrid, hovedstaden i Spanien, kan du tage en romantisk, afslappende tur i byens historiske steder. Disse omfatter Plaza de Toros de Las Ventas, den største tyrefægterarena i byen afsluttet i 1929, og kunstmuseer såsom Prado, Thyssen-Bomemisza, Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadion, det kongelige palads i Madrid og Serrano shoppinggade perfekt til shoppere.

Marimbajlamesa – 2010

Par, der ønsker at udforske den spanske kultur i en dybere besøg i regionen Castilla y León niveau i landet. I dette område er Salamanca, Avila og Segovia, som anses for et UNESCO World Heritage Cities. Disse byer har fortjent den ære kulturarv af de gamle strukturer i byområder. Salamanca, da biler ikke er tilladt i de fleste områder i byen, så de besøgende kan tage en dejlig tur i tid til at gå rundt i stedet.

Klimaet, kan Spanien være varmt, men i virkeligheden er det forskellige klimaer hele året. Hvis du peger på Andalusien, at det bedste tidspunkt at besøge i løbet af sommeren i juli og august. Traditionelt selv den mest populære tid for besøgende til at komme i fra april til juni og september til oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *